Main Page Sitemap

Top news

Dan kunt u vanaf dag 1 bij NS het hele bedrag declareren van de Intercity direct toeslagen die u moet kopen terwijl u wacht op uw vervangende kaart. Om met korting te reizen heb je een persoonlijke OV-chipkaart..
Read more
Dan maak je je dag extra bijzonder en profiteer je van extra voordelige toegang. Een compleet overzicht van kortingskaartjes voor dagen uit vind. Artis, pak deze korting, juni 2019, bekijk gratis het dagprogramma van artis Pak deze korting..
Read more
Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart! De advertentie is opgeslagen. Lees verder Laat het ons weten! Een plaats waar rust, intimiteit en gastvrijheid de boventoon voeren. Kijk hier voor leuke arrange- menten bij deze mileu- vriendelijke sauna..
Read more

Kortingsbon drievliet


kortingsbon drievliet

Staver" in Sommelsdijk (Zeeland). Oktober 2015 Lessen Marjan van Giezen op 13 oktober vervallen.v.m. Maart 2015 Uitnodiging JAV 2015 SOS nodigt al haar leden uit om op onze Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAV) aanwezig te zijn. De kosten zijn 3 euro per deelnemer en moeten worden afgerekend bij binnenkomst in de turnhal, dus zorg dat je het geld contant en het liefst gepast bij je hebt. Keyshawna Caffa en Noortje Rugebregt hebben alleen deelgenomen aan het instructieprogramma. (Mochten er toch nog kinderen zonder zwemdiplomas zijn geef dit.u.b. Het heeft niet zo mogen zijn. Mei 2017 Van de JAV Op de JAV (12 april.) zijn Vian Gast en Wouter Visser afgetreden als secretaris en hoofd. Rien is vrijdag 16 februari 2007, veel te vroeg, van ons heen gegaan. In Rotterdam, Almere Groningen en Eindhoven is het feest kortingscode hema online bestellen voor de turnfans want daar strijkt het rondreizend UGG turncircus neer om er een wervelende show te geven. Het recreatieprogramma voor 7-9 jarigen bestaat uit spel, dans en springen, en voor 10-13 jarigen uit acrogym, dans en springen. Juli 2007 Nieuwe bestuursleden Gelukkig heeft onze noodoproep voor nieuwe bestuursleden een paar maanden geleden resultaat gehad en mogen we Rob Kleiweg, Grytsje Sleijster, Petra Dahm, Roelie Dröger en Marrigje Hartman verwelkomen in onze bestuur.

Kortingsbon drievliet
kortingsbon drievliet

Mei 2013 SOS en de Koningsspelen Ter gelegenheid van de troonswisseling op vinden op vrijdag 26 april de Koningsspelen plaats - een vrolijke en gezellige dag voor alle kinderen in het basisonderwijs in heel Nederland. De disco wordt gehouden in de gymzaal van de Groen van Prinstererschool aan de Paradijsstraat 51 in Voorburg. Het Topsportcentrum in Almere vormt 17 en 18 december het decor van hèt turn- en gymspektakel kortingsbon museum bevrijdende vleugels van het jaar. Er zijn informatiestands en er kunnen oud-hollandse spelletjes gespeeld worden. December 2009 Opbrengst Grote Clubactie 2009 Dit jaar hebben zo'n 125 SOS-leden in totaal 1721 Grote Clubactie-loten verkocht. Volgend seizoen Na de zomervakantie (augustus 2009) zullen er een aantal wijzigingen in het lesrooster plaatsvinden: Kitty de Quants turnles voor meisjes 10-16 jaar (dinsdag 18:30-19:30 in de Parachute) werd een beetje te vol en wordt daarom gesplitst in een les voor 10-13 jaar. November 2005 Zwarte pieten gym 2005 Op woensdag 30 november is er weer zwarte pieten gym (sinterklaasfeest van.00-15.00 in de gymzaal van de Groen van Prinstererschool. Bel (Vian) of (Wouter) om u op te geven.O.S. Maart 2004 Nieuwe website.O.S. De nieuwe total body workout les een uur vervroegd naar 10:00-11:00 uur.

En we hopen op een mooie samenwerking! De jongens en meisjes van 7 tot 9 jaar, meisjes 10 tot 13 jaar en aspirant dames streden binnen hun leeftijdscategorie en niveau om de titel Verenigingskampioen. Actieprijs Normale prijs (excl. Deelname staat open voor kinderen van 7 jaar en ouder (tot 18 lid van SOS en in het bezit van een zwemdiploma. Tijdens het wedstrijdgedeelte wordt er bij meisjes geturnd op balk, mat en minitramp en bij jongens op rek, mat en minitramp.


Last news

Korting by daisies

Haal het kapje (daar waar het parfum uit komt) van je favoriete parfum af, en zet het stokje wat nu uitsteekt, tegen de onderkant van de Travalo aan. Vergeet echter niet dat er ook veel andere kleuren koffers


Read more

Korting kaartjes efteling

Kinderen tot en met 3 jaar overnachten gratis bij de Efteling Pak deze korting Februari 2019 Overnacht bij de Efteling en ontvang gratis onbeperkt toegang tot het park Pak deze korting Februari 2019 Schoolreisje in de Efteling? Of


Read more

Hunkemöller bikini korting

Voel je sexy en vol zelfvertrouwen in de slip dress van de noir collectie. Hoe blijf je gemotiveerd om te blijven sporten: Zo dus! Vrienden, vAN-shoptegoed bij elkaar. Zo wordt ook zichtbaar hoeveel korting de code oplevert.


Read more
Sitemap