Main Page Sitemap

Top news

Niet geldig in combinatie met kortingsacties en aanbiedingen. Maar, wij doen meer dan alleen alle koopjes op een te rij zetten. Alleen korting op tassen). Any time, yesterday, last 7 days, last 30 days. Deel dit dan met..
Read more
Bij boeking van een Stedentrip Parijs, trein en hotel, is het mogelijk om de Paris Visite als extra bij te boeken. Zo kunt u voor slechts 51,- per persoon al naar Parijs, maar dan moet u wel in..
Read more
Het verhaal wordt verteld aan de hand van citaten uit het dagboek van Anne Frank. Volwassenen: 9, 10-17 Jaar: 4,50 0-9 Jaar: gratis, adres: Anne Frank Museum Amsterdam, prinsengracht GV Amsterdam. Voor kinderen zijn er lagere prijzen en..
Read more

Meereizen met korting ns studenten ov


meereizen met korting ns studenten ov

ritten per vervoerder saldo terugvragen. De ontwikkeling van het, oV-chipkaartsysteem begon in oktober 2001 met de oprichting van. 16 Hierop kan ook nog een korting gelden, bijvoorbeeld leeftijdskorting of korting via een reisproduct. U vindt de link naar het Meereisretour op de gele coupons voor op spoor. Niet voor geld inwisselbaar behoudens in gevallen van ernstige vertraging. Tijdelijk bestelt u een goedkoop treinkaartje enkele reis voor 12,50. Gratis kaartjes en treinuitjes met korting. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00.

Ubereats korting eerste bestelling
Noordzeemeermin korting

Hierop zijn aan voor- en achterzijde papieren vellen geplakt. Voor de trein geldt een ander tariefsysteem. Ze zijn te bestellen via een regionale vervoersmaatschappij. Reizen met het NS Meereisretour, printen. Aan het eind van de reis dient men de kaart wederom bij een kaartlezer te houden om uit te checken. Dagretour Met de NS Dagretour reist u op én dag retour op een traject naar keuze.

Uiteraard vindt u in de zijkant van de website de laatste updates en kunt u ons altijd een vraag stellen via het contactformulier of aangesloten partnerpagina). De kaartautomaten accepteerden dit, mits het begin- en eindstation niet hetzelfde waren. Dit is min of meer gebaseerd op de gemiddelde ritprijs. Wij houden u op de hoogte en informeren u over de mogelijkheden voor goedkope treinkaartjes in 2019.


Last news

Kortingsbon city-bikes.nl

Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, enkellaarzen. Speciaal voor de modeliefhebbers met een klein budget heeft Zalando een pagina met 500 shirts en damestops onder. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: dames transportfiets besteld u voordelig online op hippe


Read more

Bandenleader kortingscode

Een bepaald percentage korting op jouw aankoop. Bedrijf bestaat uit 3 mensen. Bekijk de kortingscode, iB04nkel 20 20 korting voor uw online aankopen bij autovoordeelshop. We zetten de verschillende soorten voordeel die je tegen kunt komen wanneer je


Read more

Kortingscode hema treinkaartjes

Je reist dus alleen op het traject wat de NS reisplanner adviseert tussen de door jou 2 uitgekozen stations. Ook in februari 2019 zijn er weer 25 treinuitjes verkrijgbaar. Eenvoudig online shoppen voor baby kindermode. In het volgende


Read more
Sitemap