Main Page Sitemap

Top news

Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 2,- korting op het reguliere tarief. Geldt alleen van maandag t/m donderdag. Enschede, Groningen, Huizen, Nieuwegein, Rotterdam, Utrecht. Bij alle filialen kun je op zondagochtend voor half..
Read more
Het is elke dag weer een verassing welke promotiecodes de webshops aanbieden, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat ze op onze website gepubliceerd worden! Het kan worden aangeduid als promocode, kortingscode, aanbiedingscode, geschenkcode of andere..
Read more
Nieuwste Bruna Kortingscodes: Korting, korting details, verloopt, korting, bruna Gratis verzending op alles! Bekijk de kortingscode, dE65ales 5, geniet van 5 korting opdeze online winkel : winkelstraat. 21, kortingscode, profiteer van 21 korting op het hele gamma van..
Read more

Reizen met korting ns juli augustus


reizen met korting ns juli augustus

verstuurd (of juist niet worden verstuurd) naar de abonnementhouders die niet toepasselijk zijn. Via de geldigheidschecker op kan de geldigheid van het abonnement worden nagekeken. Het, voordeelurenabonnement ( voorheen Voordeelurenkaart en daarvoor, rail-Aktief-Kaart ) is een abonnement van. Weekend Vrij : vrij reizen in het weekend, 40 korting in de overige daluren. Er wordt op saldo gereisd.

In juli en augustus krijg je met eenreizen met korting ns juli augustus

NS wilde reizigers meer spreiden over de dag en gaf daartoe bij nieuwe abonnementen geen korting meer tijdens de avondspits, wat wel bij het Voordeelurenabonnement hoorde. 60-plussers kunnen een RailPluskaart aanvragen.

Siezz kortingscode
Black friday kortingscode the sting
Veteranenpas korting amerika

Voor Keuzedagen met een Voordeelurenabonnement reist u de hele dag met korting op (dag na Hemelvaartsdag) in de maanden juli en augustus in de periode tussen Kerst en Oud Nieuw. Voor studenten met een studentenreisproduct op hun OV-chipkaart, gelden andere regels dan voor overige NS-abonnementen. . Op feestdagen reist u de hele dag met de korting die bij uw abonnement hoort. Reizen op Keuzedagen tijdens feestdagen, heeft u een abonnement met Keuzedagen en valt de feestdag op een doordeweekse dag? Overige abonnementen en Samenreiskorting, reist u met: Dal Vrij. Weekend Vrij, met een Weekend Vrij reist u ook op feestdagen vrij. Instaptarief 10 euro (om te kunnen inchecken is minimaal 6 euro reissaldo noodzakelijk, omdat een OV-chipkaart na aftrek van het instaptarief maximaal 4 euro in de min kan staan). In dit geval wordt deze gratis verstrekt. De Keuzedag VDU geeft vrij reizen op doordeweekse dagen na de ochtendspits, in het weekend de hele dag. Bij het boeken voor een internationale reis worden voor de aansluitende binnenlandse trajecten E-tickets uitgegeven (ook met korting). Want dan is het eigenlijk een 'Altijd korting' abonnement in juli en augustus toch?

Restaurant blij utrecht korting
Kaya sieraden korting


Last news

Veteranen korting toverland

Op zoek naar Toverland korting? "Wij spreken graag onze waardering en dankbaarheid uit voor uw inzet in dienst van de vrede", schrijft Duinrell in een speciale folder. Draai rondjes in een grote theekop, bezoek het toverhuis waar


Read more

Groupon korting nieuwe klant

My Jewellery kortingscode: 15 Korting op je bestelling! Februari 2019 20 korting op lokale deals met deze kortingscode Groupon Pak deze codeneop Met deze kortingscode ontvang je 15 korting met een maximum van. Of wil je nog voordeliger


Read more

Buddha to buddha ketting korting

Verzending, geverifieerde kortingscode, gratis verzending met een Buddha to Buddha kortingscode he8rq, pak code, gratis. Bank: NL 1954 57, NL 5546. Hun ontwerpen zijn bedoeld voor iedereen met een holistische kijk op onze wereld, die echt geniet


Read more
Sitemap