Main Page Sitemap

Top news

Neem zelf wat te eten en te drinken mee. Er zijn bijvoorbeeld 70 musea die van kinderen het stempel Kidsproof hebben gekregen. Top 5 meest populaire plaatsenTop 5 meest populaire kinderuitjes. Eet je vegetarisch, koolhydraatarm, vegan, glutenvrij of..
Read more
Activities, bowling, Horse riding, Cycling, services, wiFi, Internet services, Free WiFi. Facilities of Van der Valk Hotel Apeldoorn. What sort of trip was this? Policies of Van der Valk Hotel Apeldoorn Check-in From 14:00 Until 18:00 hours Check-out..
Read more
Turbo Boost tot 3,5 GHz 8 GB 2400MHz geheugen, uitbreidbaar tot 16 GB. De iMac is een van de eerste bekende desktopcomputers die gebruikt werd. Het is dan ook belangrijk geregeld deze pagina te checken. Op open box..
Read more

Meereizen met studenten ov weekend


meereizen met studenten ov weekend

reis. U kunt uw reisproduct 2 weken van tevoren ophalen bij een ophaalautomaat. Dit is meestal vanaf 1 augustus op het mbo en vanaf 1 september voor hbo en universiteit. Studenten weekend OV-chipkaart feestdagen, met een studenten weekend OV kan je zelfs tijdens de feestdagen gratis reizen. Weekabonnement, weekendabonnement, maandag korting tot.00 uur, daarna gratis gratis tot.00 uur, daarna korting.

De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen.
Met het Studentenreisproduct op je OV-chipkaart reis je met alle binnenlandse treinen en op alle binnenlandse trajecten van NS International (m.u.v.
Thalys en Intercity direct) wanneer het traject Schiphol-Rotterdam deel uitmaakt van de treinreis) Buiten je vrij-reizen periode reis je op saldo met je Studenten OV en profiteer je van 40 korting op je reis; Het Studentenreisproduct is niet.
Ik weet dat als je een studenten ov week kaart hebt dat je dan in het weekend zelf met 40 korting kan reizen maar kun je dan ook iemand laten meereizen met 40 korting?
De persoon die met u wil meereizen, moet een eigen (persoonlijke of anonieme) OV-chipkaart hebben en daar bij een kaartautomaat het product Samenreiskorting en voldoende saldo op laden.

Sporten met korting vgz
Kaartjes vakantiebeurs 2019 met korting

In de zomervakantie is je weekend OV geldig, maar alleen in de weekenden, zoals normaal ook het geval. Dit kan natuurlijk flink in de kosten gaan lopen. Alleen als u op de 1e dag van de maand dragen en zo kortingsbon hebt aangevraagd, mag u diezelfde maand nog reizen vorige In het kort volgende Wisselen). Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Week- of weekendabonnement, u kunt kiezen voor een weekabonnement of een weekendabonnement. Studenten OV-chipkaart vakantie, kan je in de vakantie gratis reizen met je studenten OV-chipkaart?

Dinsdag gratis vol tarief tot.00 uur, daarna korting. In het schema hieronder leest u wanneer u gratis reist en wanneer met korting. Dit hangt af van het abonnement dat u kiest.


Last news

Tefaf korting

Je krijgt hier de nieuwste zwangerschapskleding geshowd, er is ontzettend veel informatie over de bevalling te vinden en de nieuwste trends in zwangerschapsland. Deze beurs wordt jaarlijks in Utrecht opgezet en je krijgt hier veel informatie en inspiratie


Read more

Kortingscode vr cinema

Ze hebben een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en extra eenpersoonsbedden naar bezetting. Hieronder nog enkele tips voor tijdens de rondreis. Vlucht- en autohuur-informatie Heb je een vlucht en auto bijgeboekt? Bijzonder aan dit hotel is dat het een


Read more

Dolfinarium korting

Let op: Alleen te koop in de Blokker winkels. Een entreebewijs is niet inbegrepen, je hebt wel een entreebewijs nodig om op het park te komen en deel te nemen. Verlopen, entree dolfinarium voor 10, koop nu kaartjes


Read more
Sitemap