Main Page Sitemap

Top news

De kortingsbonnen die jou extra voordelen geven, kunnen uitsluitend door ons worden verzonden. Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, heel veel kleding nu -75 bij Zalando Lounge. De beste kortingscode die we tot nu toe hebben gehad..
Read more
Koop extra bij voor precies dezelfde prijs Al vanaf 1 ontdek je Europa via Ticketveiling.nl Bekijk hier alle Ticketveiling veilingen van januari en bied mee vanaf 1 Bepaal zelf je korting: vanaf 1 bied je mee op een..
Read more
In 1984 vertrekt de bevlogen ondernemer Wim van Santvoort naar Oostenrijk om zich te verdiepen in de wereld van wellness. Waar gaan andere bezoekers van de website zoal naar toe? De acties op de website zijn erg veelzijdig...
Read more

40 procent korting reizen na studie


40 procent korting reizen na studie

en vraag het daarna aan, dan zou het helemaal goed moeten komen. Hiermee krijgen (ex) studenten 40 korting op hun treinreis en dat scheelt natuurlijk enorm karwei korting mengverf op de reiskosten! Deze hebben wij hieronder behandeld en ook de actie codes hebben we nogmaals gepubliceerd, zodat het aanvragen van een gratis NS kortingskaart soepeler verloopt. Wat moet ik nu? Studenten, stop je met studeren, ben je klaar of duurt je studie langer dan gepland? Ik ben student, alles over je studentenreisproduct. Je zet eerst je Studentenreisproduct stop, vanaf minimaal 48 uur ná het beindigen van je studentenreisproduct kan je het afgestudeerd aanbod bestellen. Deze is namelijk alleen geldig voor studenten en langstudeerders die binnen 3 maanden gebruik maken van deze trein actie.

Je reist dan met 40 korting buiten de spits. Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je, studentenreisproduct. Als student reis je met. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen.

Heb jij ooit een Studentenreisproduct gehad en ga je binnenkort afstuderen? Als je in de afgelopen 48 uur het Studentenreisproduct hebt gewijzigd is dit waarschijnlijk nog niet doorgevoerd in het systeem. Zo vraag je een studentenreisproduct aan.

Korting hm verzendkosten, Kortingscode schattige babykleertjes.nl, Kortingscode texelana,

Dan kun je niet langer gratis met je Studentenreisproduct reizen. Aanbod afgestudeerden, krijg een jaar lang 40 studentenkorting eazie korting in de daluren cadeau. Of naar het buitenland reizen? Heeft u geen recht gehad op het NS studentenreisproduct? Staat je vraag er niet tussen? Voor het aanvragen van een studentenreisproduct heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig.40 procent korting reizen na studie

We leggen je alle.
Je kunt echter na je afstuderen nog een jaar lang met 40 korting blijven reizen en je krijgt van de NS ook nog een twee gratis dagkaarten.
Balen hè, dat je na je studie niet meer gratis kunt reizen?


Last news

De kleine zebra kortingscode

Zonder mooie trendy damestas het huis verlaten is voor vrouwen haast ondenkbaar. Voor kleine fashionistas die er hetzelfde bij willen lopen als mama, maar ook voor stoere doerakken die comfort net zo belangrijk vinden als looks. Dit zijn


Read more

H&m kortingscode januari

Of bekijk vast een aantal TOP merken met TOP kortingscodes! Wil je de nieuwste kortingscodes ontvangen? Klik dan op "Aanmelden". Een korting van 20 op schoenen zal niet werken als er in de bestelling alleen shirts zijn geplaatst.


Read more

Kortingscode desenio augustus 2019

Op deze pagina vind je een paar keer per week een nieuw artikel die door onze blogger wordt geschreven. Uitsluitend voor nieuwe klanten. Dagelijks worden er tientallen nieuwe deals op onze website geplaatst. Dit kan per week verschillen.


Read more
Sitemap