Main Page Sitemap

Top news

Deze hulplijn is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Indien je voor deze laatste mogelijkheid kiest dien je er wel rekening mee te houden..
Read more
Klik hier om direct de te lezen. In plaats van een coupon uit de krant te knippen en dan naar de winkel te gaan, ga je naar en gebruik je de kortingscode bij een webshop. Verschillende soorten kortingscodes..
Read more
Zo kan je kiezen tussen een Jaartrajectabonnement, een NS-Jaarabonnement en een OV-Jaarabonnement. Altijd korting 1 maand, altijd Korting is een reisproduct dat 20 of 40 korting geeft in bus, tram en metro in heel Nederland. Men kan het..
Read more

Korting salaris bij ziekte ambtenaar politie


korting salaris bij ziekte ambtenaar politie

het daadwerkelijke aantal uren in de maand te delen door het aantal formeel te werken uren in die waar kan ik kortingscode landal invoeren maand. Naar boven Loondoorbetaling bij ziekte na AOW-gerechtigde leeftijd De artikelen 127 tot en met 127e Ambtenarenwet 1929 regelen dat een medewerker die de AOW-gerechtigde leeftijd heeft bereikt en die ziek is, 13 weken recht heeft op loondoorbetaling, alvorens ontslag kan volgen. Dit betekent dat de medewerker die gedeeltelijk betaald buitengewoon verlof heeft, tijdens ziekte recht heeft op doorbetaling van het gedeeltelijke salaris en toegekende salaristoelage(n). Omdat de medewerkster direct voorafgaand aan het zwangerschaps- en bevallingsverlof niet ziek was, geldt het zwangerschaps- en bevallingsverlof als onderbreking van 4 weken of meer. Voorbeeld Vanaf is een medewerker ziek. Na 104 weken is de overheidswerkgever tevens gerechtigd om over te gaan tot het ontslag van de ambtenaar). Maak hierover afspraken met uw werkgever en laat uw arbeidscontract aanpassen.

korting salaris bij ziekte ambtenaar politie

Net als gewone werknemers hebben ambtenaren aanspraak op doorbetaling van loon tijdens ziekte. Naar boven Pensioenopbouw en premie In het Pensioenreglement van het ABP is opgenomen dat als de medewerker vanwege ziekte niet zijn volledige inkomen ontvangt, bij de berekening van het pensioengevend inkomen wordt uitgegaan van het inkomen dat voor de medewerker zou hebben gegolden als hij. Voorbeeld, een medewerkster is ziek met ingang van Met ingang van (na 6 maanden) heeft arriva altijd korting scholier zuid holland zij recht op 90 doorbetaling van haar salaris en toegekende salaristoelage(n). Zijn totale salaris en toegekende salaristoelage(n) komt daardoor uit op 91,88 van zijn oude salaris en toegekende salaristoelage(n). Het UWV beoordeelt of de stagiaire recht heeft op een ZW-uitkering. Naar boven, de hoogte van het door te betalen salaris en toegekende salaristoelage(n). Dit heeft tot gevolg dat ziekteperioden die onderbroken worden door het zwangerschaps- en bevallingsverlof in principe niet mogen worden samengeteld aangezien er door het verlof een onderbreking van vier weken of meer plaatsvindt tussen de ziekteperioden. Indien re-integratie in eigen functie niet mogelijk is, dan moet door partijen worden nagegaan of de ambtenaar andere passende werkzaamheden zou kunnen verrichten binnen de eigen organisatie. Op 21 augustus 2009 zou zij weer moeten gaan werken. Werkt hij drie weken lang 70, dan komt hij volgens deze methode over die maand wel voor de bonus in aanmerking.


Last news

20 euro korting zalando

Wij en onze partners gebruiken cookies en vergelijkbare technologien om uw ervaring te personaliseren en gegevens te verzamelen voor tracking-, advertentie- en analysedoeleinden. Ik heb een nieuw account aangemaakt, alleen nergens zie ik een kortingscode waardoor ik


Read more

Kruidvat kortingskaart ns

Bekijk hieronder of er toevallig een treinkaartjes actie lopende is, waarmee u voor een betaalbaar bedrag het park kunt bezoeken. Ideaal voor een dagje uit, shoppen of op bezoek bij vrienden/familie. Kinderen, kinderen t/m 3 jaar reizen met


Read more

Sealife kortingsbonnen

Deze tickets zijn 3 maanden geldig na het winnen van de veiling. Wij zorgen dat je de beste deals niet mist. Blijf op de hoogte. Sorry, je moet lid van TagCity zijn om deze actie uit te voeren.


Read more
Sitemap